mandag 13. februar 2012

Småhunder

Rart dette med disse bittesmå hundene. Vi har en bitteliten tass på lån her nå. Liten chihuahua. Nydelig og flott sak. Men tenker på de som skaffer seg en sånn liten tass fordi de ikke vil ha hund men noe som ligner på en hund. Noe lite og søtt med 4 bein og som de kan kle på fine små klær som står i stil til eget antrekk. Om hundeklesplagget gjør at hunden ikke kan bevege seg noe særlig så spiller det minimal rolle. De skal jo likevel bæres eller sitte i en veske som selvfølgelig også stemmer med antrekket til eieren.
Sånne folk, og de er det mange av, de MÅ i ganske sto grad bli alvorlig skuffet over sine chihuahuar! De er jo ganske mye ordentlig hund i bittelite format. De er glupe og artige typer som trenger å bruke kroppen opg huet. Klart de får adferdsproblemer av å måtte sitte i vesker og bli båret rundt.
Godt å se den lille tassen vi har på besøk nå. Han er trygg og stødig. Tåler alle våre andre hunder, både små og store og synes kattene er litt rare virker det som, men han syne s de også er helt greie. Fint å se en miniatyrhund som utvilsomt har fått lov til å være hund!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar